Facebook - A&R Total Care Youtube - A&R Total Care Google Plus - A&R Total Care

Vloeronderhoud


Vloeronderhoud

Tapijt

In een bedrijf worden vloeren op een zwaardere manier belast. Het dagelijks onderhoud vindt plaats zoals in het afgesproken schoonmaakprogramma staat omschreven. Maar ook periodiek onderhoud is erg belangrijk. Dit verschilt uiteraard per vloer. Soms bestaat het uit vlek verwijderen uit tapijt of schrobben van stenen vloeren. Voor het verlengen van de levensduur van uw vloer is het belangrijk dat de periodieke werkzaamheden met een bepaalde frequentie worden uitgevoerd.

Vloeronderhoud

Linoleum

In het geval van periodiek onderhoud bestaat de mogelijkheid om de vloer plaatselijk te bewerken, het zgn. Opblokken van de vloer. Hierbij wordt de vloer opgewreven door onder hoge snelheid met een één schijfmachine over de waslaag te wrijven. Het resultaat is dat de slijtageplekken minder zichtbaar zijn. Bij het groot onderhoud van linovloeren is er sprake van het strippen van de vloeren. Hierbij worden de oude waslagen verwijderd waarna twee was- of polymeerlagen worden aangebracht.

Siergrindvloeren

Deze kunnen het beste worden geschrobd waarna het vervuilde water direct wordt opgezogen.

Terras- en balkonvloeren

In het voorjaar is het prettig om buiten te kunnen zitten op een schoon en algen vrij terras of balkon. Met een speciaal milieuvriendelijk product en door middel van het hogedruk reinigen kunnen wij dit gewenste resultaat bereiken.